Investér i din fremtid med et online kursus
Business

Investér i din fremtid med et online kursus

Det er efterhånden nogle år siden at begrebet ”livslang læring” har set dagens lys. Men det er i hvert fald kommet for at blive. Vores samfund ændrer sig så rasende hurtigt, at de der ikke kan holde trit simpelthen bliver koblet af.

Det er især teknologiske forandringer der sætter det høje tempo. Man taler om den 4. industrielle revolution – automatisering. Udviklingen er gået så stærkt, at mange slet ikke har forstået hvad de andre tre industrielle revolutioner så gik ud på.

Vi er midt i en revolution

Den første industrielle revolution startede med dampmaskinen. Maskiner der var hundrede eller tusindegange kraftigere end menneskelig arbejdskraft muliggjorde industriel masseproduktion. Også indenfor transport og logistik forandrede dampmaskinen verden på korteste tid. Transport blev til massetransport og verden skrumpede.

Den anden industriel startede i slutningen af 1800-tallet og bragte os elektricitet.

Den tredje af slagsen gav os PC’en og Internettet, opsummeret som digitalisering. Og indenfor det næste årti vil automatisering vende op og ned på arbejdsmarkedet.

Du kan slet ikke starte for tidligt

Livslang læring bliver i fremtiden simpelthen en nødvendighed. Vi er nødt til løbende at opdatere vores viden og opgradere vores kundskaber og færdigheder. Online kurser er her en oplagt mulighed. Med et online kursus kan du lære i dit eget tempo, og det er også underordnet hvor henne i verden du lige befinder dig.

Moderne læringsmidler og undervisningsmetoder har gjort online kurser meget effektive og også billige. Mange kurser kan du endda finde gratis. Selv kurser på universitetsniveau kan du ofte læse gratis. Du skal kun betale, hvis du vil have et certifikat og deltage i prøver.

Om livliner, økonomiske som maritime

Men selv om videreuddannelse er blevet relativ billig, kan det alligevel få dig i en økonomisk knibe. Netop når du fx er arbejdssøgende og økonomien er stram, har du både tid og pres for at tage nogle kurser. Her kan et kviklån muligvis hjælpe. Du kan fx få et sms lån online. Det er ukompliceret og tager kun et par minutter at ansøge om et sms-lån. Det eneste du har brug for at få et sms-lån er et CPR-nummer, et NemID og en bankkonto. Og en mobiltelefon naturligvis, ellers bliver det svært med at sms’e.

Et sms-lån kan altså godt vise sig som en livline. Måske har du også brug for rigtige livliner, altså til båd og sejlads? En livline er et godt ting at have, når du er ude at sejle. Du skal ikke nødvendigvis bruge den hele tiden, men den skal i hvert fald være med, i tilfælde at vejret bliver dårligt. Så kan der hurtigt opstå farlige situationer, hvor en livline bliver uundværlig.

Investér i din fremtid med et online kursus
Investér i din fremtid med et online kursus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.