Kurser i Office

Opdatér dine kompetencer med kurser i Office

Der er mange måder at forbedre og opdatere sin kompetencer på. Der findes et hav af kurser inden for alle emner og til brug for de fleste arbejdsfunktioner. Kurser i Office er dog et meget anvendeligt kompetenceløft på det overordnede plan. Der findes ikke mange virksomheder der i dag ikke anvender Office og derfor er det et must at kunne det mest grundlæggende.

Nedenfor kan du læse meget mere om hvad Office kan bidrage med, hvordan du styrker din interne og eksterne værdi igennem Office kurser, hvordan kurset bevilliges, hvor det kan tages og på hvilke præmisser.

Dette kan Office bidrage med

De fleste kender til de helt generelle Office programmer som Word, Excel og PowerPoint. Der sker dog ofte det at en medarbejder mest anvender det ene frem for det andet, eller at man udelukkende kan programmet overordnet, fordi man aldrig har lært det bedre, fordi programmet har ændret sig siden man lærte det, eller noget helt tredje.

Et kursus i Office vil betyde at du får mulighed for at dykke dybere ned i de forskellige programmer og lære at anvende dem på en fordelagtig måde i forhold til det job man besidder. Office kan bidrage til en langt lettere og mere enkel opgaveløsning, når man blot kan anvende værktøjerne tilstrækkeligt og korrekt.

Det kan også være at et kursus i Office ganske enkelt kan bidrage til din nysgerrighed og din interesse for at kunne et program endnu bedre end hidtil – at dykke dybere ned i netop det program du bruger mest og finder mest interessant.

Styrk din værdi internt og eksternt

Når man tillæres nye kompetencer man kan bruge i en jobfunktion siges det at ens interne og eksterne værdi øges som medarbejder. Hvis der er tale om meget specifikke kompetencer til et specifikt arbejde, siges det at det mest er den interne værdi der øges.

Med et kursus i Office får du nogle redskaber og kompetencer der kan anvendes i dit nuværende job, men også i andre typer af jobs i forskellige brancher. Der er nemlig tale om generelle kompetencer, der ikke alene øger din interne værdi i virksomheden, men ligeledes øger din eksterne værdi på det brede arbejdsmarked.

Det er helt sikkert et plus at kunne skrive ind i sit CV, at man har kursus i Office, da det som nævnt er brugt af de fleste virksomheder landet over i større eller mindre grad og omfang. Det er derfor godt givet ud at tage et kursus i Office uanset om du ønsker at virksomheden du arbejder i skal beholde dig i mange år fremover, eller hvis du allerede nu ved at du gerne vil skifte job nu eller på sigt.

Et Office kursus kan også være det der skal til for at du kan foretage et konkret brancheskift og komme videre indenfor det du gerne vil arbejde med.

Få Office kurser af arbejdsgiver eller som egen-investering

Hvis du er interesseret i at starte på et Office kursus bør du starte med at gå til din nærmeste leder eller chef og spørge om at få det bevilliget. Dette kan fx være som del af en lønforhandling, hvor du argumenterer for hvordan du langt bedre vil kunne bidrage til virksomhedens kerneforretning såfremt du får kurset.

Der er ligeledes mulighed for at du som menig medarbejder selv betaler for kurset og ser det som en ”egen-investering” i dit arbejde og din fremtidige indtjening samt værdi på arbejdsmarkedet samt din interne værdi i den virksomhed du arbejder i.

Find online kurser og spar tid

Når alt det formelle er på plads i forhold til hvem der skal betale for kurset og hvornår det skal foregå, kan du let og enkelt søge efter Office kurser online. Det nemmeste er at tage kurset online hjemmefra. Det er en fleksibel måde at gøre det på, hvor du ikke skal afsætte tid til at komme ud ad døren og møde på et specifikt tidspunkt. Det er ligeledes fleksibelt i forhold til dit nuværende arbejde og i forhold til dit liv generelt.

Tag Office kurser alene eller sammen med kolleger
Et Office kursus tages personligt og hvis du tager det online hjemmefra, er det ligeledes det nemmeste at gennemføre på egen hånd. Dog kan du med fordel tilmelde dig et Office kursus samtidig med kolleger. På denne måde kan i løbende sparre i forhold til de opgaver i skal løse og i kan drøfte de udfordringer der måtte opstå undervejs.

Det kan være en glimrende idé i forhold til at have nogen at støtte sig til. Det kan måske endda ligefrem være med til at forstå nogle ting anderledes eller på en bestemt måde. Det kan også ske at du bare syntes det er nemmere at tage det helt alene, og så er det bare det du gør.