Excel

Tag et kursus i Excel og styrk dine færdigheder

Mange mennesker bruger på en eller anden måde regnskabsprogrammet Excel i deres liv, og det kan man godt forstå. Det simple design og de mange funktioner gør, at Excel er kongen, når det kommer til at lave regnskab og private budgetter.

Måske er du en af dem, der bruger det dagligt i forbindelse med dit arbejde og føler måske, at du godt kunne bruge lidt mere viden om det fantastiske program. Måske har du aldrig rigtig brugt Excel og vil gerne blive god til at bruge det, så du kan bruge det til lige præcis det, du går og tænker.

Uanset hvad, så er et kursus i Excel rigtig godt, da man får en dybere forståelse for programmet og derved kommer til at blive mere effektiv i sit arbejde.

Bliv effektiv på arbejdet

Lige netop arbejdet er der, hvor rigtig mange bruger Excel. Der er desværre folk, der bruger Excel i dag ud og dag ind i årevis, uden egentlig at forstå Excel.

Det handler altså om, at man skal bruge Excel til sin fordel i sit arbejde og ikke se det som en hindring og et irriterende program. Hvis man ført begynder at sætte sig ind i Excel og finder ud af, hvor smart det hele egentlig kan gøres, så stiger effektiviteten i dit arbejde også markant.

Det kan derfor på det groveste anbefales at tage et online kursus i Excel, hvis det er noget du bruger i dit daglige arbejde. På den måde kan du skære tidsforbruget ned på de enkelte opgaver, lære nye funktioner at kende og generelt bare have en mere overskuelig arbejdsplatform, end du tidligere har været vant til.

Planlæg feriebudgettet

Det kan godt være, at du er en af dem, der aldrig rigtig har benyttet Excel, men som måske står og skal planlægge et eller andet form for budget. Det kunne jo f.eks. være et feriebudget, hvor det ofte kræver et overskueligt budget for at finde ud af, hvor mange penge der er til rådighed, og hvor mange penge man mangler at få sparet op.

Excel kan med fordel bruges i sådanne tilfælde, da det også er rigtig brugbart til privat brug. Det kan godt være, at du ikke rigtigt har brugt Excel i dit liv, men så er det bare på tide at lære det, gerne ved hjælp af et online kursus, der gør det hele meget nemmere.

Du kan blot tilmelde dig et kursus, og så er du allerede godt i gang med at planlægge det næste feriebudget.

Online gør det fleksibelt

Når du hører ordet ”kursus”, så tænker du nok hurtigt, at du skal tværs over landet for at deltage i et eller andet ligegyldigt kursus, hvor du alligevel ikke lærer noget, og du måske har bedre ting at tage dig til.

Sådan er det heldigvis ikke med de online kursus, der findes derude. Her er der nemlig en lang række fordele at finde, så du skal ikke blive skræmt væk. En af de største fordele er, at det foregår online på computeren eller en anden device, så du kan egentlig tage kurset, hvor det passer dig. Du kan altså sidde i din seng, i Thailand eller et helt tredje sted og modtage de samme informationer. Det er altså ligegyldigt, hvor du befinder dig.

Den anden helt klare fordel er, at du selv bestemmer, hvornår du vil tage kurset. Du er altså ikke tvunget til at møde op på et eller andet tidspunkt, som man er ved traditionelle kurser. Du kan desuden lige holde en lille pause i dit kursus i Excel, hvis nu du begynder at føle dig en smule presset. At kunne trække stikket i perioder er nemlig også en af de helt klare fordele.

Denne fleksibilitet gør online-kurser til noget helt anderledes og meget nemmere end de traditionelle kurser, så det er da bare med at give det et skud.

Imponér kollegerne

Vi kender det alle sammen. Vi har lige lært en eller anden ny færdighed, som vi bare venter på at kunne vise frem for alle mulige mennesker, vi kender. Det kan du da også passende gøre, hvis du tager et online kursus i Excel.

Kollegerne vil helt sikkert blive imponeret, hvis du lige viser dem en eller anden smart måde at gøre tingene på, som du lige har lært på et kursus. De vil helt sikkert også blive imponeret over, at du lige pludselig er meget hurtigere end dem til at klare det samme arbejde, da du kender en masse smarte genveje.