Tegne kurser

Prøv et tegnekursus med Adobe programmer

At arbejde kreativt med diverse programmer på computeren, er bestemt populært og sjovt. Nogle af de mest populære programmer, er fra Adobe. Disse kan bruges til en hel masse. Skolebrug, arbejde og fritidsprojekter. Det er bare med at være kreativ, og lære de forskellige programmer at kende.

Adobe programmer kræver ofte en vis erfaring

Vil du arbejde med for eksempel Photoshop, kræver det lidt viden og erfaring. Du sætter dig ikke bare ned, og går i gang, hvis du aldrig har prøvet det før. Derfor er der mange, der tilmelder sig forskellige online tegnekurser. Det er nemlig en god start, hvor du i den grad kan lære en masse. Det er rigtig rart at have en ekspert, du kan spørge til råds fra start. Det er nogle gange lidt nemmere, end at finde svaret online. For der er ofte en del information, der er svær at forstå i starten.

Der er naturligvis også mange, der bare finder online kurser, for eksempel igennem YouTube. Og det er også fint, hvis du kan følge med på engelsk. Men dem, der foretrækker et lidt mere roligt tempo, har meget glæde af forskellige kurser. Disse foregår ofte online, og det gør dem altså ganske tilgængelige for alle. Det eneste, du skal bruge, er altså en pc, der kan køre programmerne.

Derudover skal du selvfølgelig også lige have programmerne. Ellers når du ikke særlig langt. Skal du selv investere i programmerne, kan det godt blive lidt dyrt. Det er nemlig nogle programmer, der kan en hel masse, hvilket også ses i prisen.

Adobe programmer arbejder fantastisk sammen

Har du nogen erfaring med Adobe, ved du sikkert, at det bare kører. Både de enkelte programmer, men disse fungerer samtidig også ganske godt sammen. For eksempel Illustrator og Photoshop. Tegner du noget i Illustrator, kan du sagtens smide det ind i Photoshop og arbejde videre på det. Det er lidt sjovere, og det giver meget bedre muligheder.

Du kan for eksempel lege med lyset på et billede, du har tegnet. Det er bare med at være kreativ, og prøve lidt forskelligt. Begge programmer kan en masse, så mulighederne er i den grad mange.

Et program som Photoshop er ret omfattende, og tager lang tid at lære. Der er så mange forskellige, smarte funktioner, at du nok aldrig lærer dem alle. Ikke desto mindre kan du få meget ud af at lære det. Især hvis det er noget, du bruger i forbindelse med dit arbejde. Der er nemlig ofte en del kunder, der søger Photoshop eksperter. Photoshop er jo et billedebehandlingsprogram, hvilket giver anledning til masser af kunder. For billeder er trods alt noget, rigtig, rigtig mange af os er interesserede i, og til tider har brug for.

Der findes flere studier til dig, der elsker at arbejde kreativt med Adobe programmer

Hvis du holder af at arbejde med Adobe, har du måske drømmestudiet. Ét eksempel herpå, er multimediedesign uddannelsen.

Her får du faktisk flere Adobe programmer som Photoshop, Illustrator og endda Indesign. Disse vil du blive introduceret for, og derefter skulle arbejde med dem på studiet. Dog er det ikke det eneste, du laver, men det er klart spændende. En lille ekstra fordel er jo, at du ikke behøver at betale for programmerne i den tid, du studerer. Dog er det ikke lige det, der bør være dit incitament.

Et program som Indesign er mest til at opsætte din rapport. Det er ikke helt nemt, men det fungerer rigtig godt, når du lige lærer det. På et kreativt studie som multimediedesign, gør man nemlig lidt mere ud af sin rapport i forhold til udseende. Og det kan man netop gøre i Indesign.

Du kan blandt andet opsætte teksten på mange, smarte måder, så det spiller fuldstændig. Det er lidt mere spændende end bare at aflevere noget, der er smidt ind i et Word dokument.

De fleste lærer hurtigere med et online kursus

Selvom Adobe programmer som regel er ganske intuitive, er de stadig lidt svære at lære. Især hvis du ikke har nogen erfaring med lignende programmer. Netop derfor er et online kursus oplagt for de fleste.

Til at starte med, ved du, at det er folk, der har styr på tingene, der vil oplære dig. Det er altså ret betryggende. Samtidig kan det også være rart bare at sætte x antal timer af, uden forstyrrelser. Sidder du og lærer via YouTube, kan du bare sætte det på pause og lave alt muligt andet. Det er nogle gange svært ikke at gøre, når det er så nemt. Men overspringshandlinger når du bare ikke så langt med.

Når det kommer til et online kursus, kan du trygt regne med, at undervisere er opdateret. De ved præcis, hvad de har med at gøre. Ser du derimod en guide på YouTube, kan den være forældet, og måske ikke så brugbar, som du tror. Det er naturligvis lidt ærgerligt at bruge tid på noget, der måske ikke er din tid værd.

Alle disse ting kan du jo selv overveje, før du tager en beslutning. Det er jo med at finde netop det, der passer til dig, og ingen andre.