Form selv din læring med online kurser
Blog

Form selv din læring med online kurser

Uanset hvad du ønsker at dygtiggøre dig inden for, så er der rigtig mange muligheder for at deltage i online-kurser for enhver smag.

Kort sagt, så er det måden du lærer på i dag, og det der sætter dig i stand til at tilegne dig viden fra alle steder og kilder i verden.

Gør dig selv til specialist på ingen tid, lad viden komme til dig, og gør det når du selv har tid, ikke når andre har tid.

Og tænk over at det ikke engang behøver at være noget der skal køre på et vildt højt niveau, men kan dreje sig om at blive bedre til nogle gængse ting, og også ting du føler du har rimelig godt styr på!

Lær at bruge en gasgrill rigtigt

En gasgrill er noget mange ligger inde med, og det kan der være mange årsager til, hvor en af de mest betydende er at du ikke skal vente på at kullene bliver klar til stegningen.

Men en gasgrill er det noget nemmere, når den først er sat op, så er det bare at lukke op for gastilførslen, trykker på en knap, og efter ganske kort tid kan du lave mad.

Hvis du endnu ikke har en gasgrill, så findes de i alle prisklasser og størrelser, så det er ikke noget der kræver at du skal sælge dine ejendele for at få råd til.

Men før du går i gang, så kend dit behov, på den måde kan du foretage et oplyst valg, efter præcis de parametre du har brug for.

Du kan fx stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvad skal du stege på grillen? Alt andet lige vil det være sådan, at du vil lave hele stege – eller flere stege på en og samme gang, eller blot skal lave mad til mange ad gangen, så kan du ikke nøjes med en lille gasgrill.
  • Hvor meget plads har du til grillen? Har du en stor terrasse eller en lille altan? En grill kan fylde temmelig meget, så tænk over hvor meget fysisk plads du reelt har til grillen, også hvis du skal kunne bevæge dig rundt om den.
  • Grillarealets størrelse? Hvor meget har du brug for at grille på en gang? Hvor mange skal i være om grillen, og kan du stege dit kød af flere omgange?

Vil du hellere lære noget du aldrig har prøvet før?

Kender du WordPress, hvis ikke – vil du så gerne lære det? Kort fortalt er WordPress nok det hyppigst brugte hjemmesideværktøj i verden, det er et Content Management System, også kaldet CMS.

Det vil sige at du kan bruge det til at styre indholdet på din hjemmeside, og det uden at have særlige færdigheder for det.

Men det er faktisk endnu nemmere for dig end du allerede tror her og nu, for du kan faktisk lære WordPress på dansk, det er supernemt, det sker hurtigt og det sikkert, hvilket skyldes 3 faktorer:

  • Det nemme ved det – fordi WordPress er blevet til gennem en del års udvikling og forbedring, så er det bygget til netop at være nemt, og det bliver takket være den udviklingsproces konstant nemmere.
  • Hurtigheden – kommer fordi systemet er udviklet og klar til brug, hvilket kræver at du kun installerer og bestemmer dig for design og de plugins du har brug for.

Den samme udviklingsproces der har sikret nemheden ved systemet giver også en sikkerhed, i og med at der af og til godt kan opstå huller i alle systemers sikkerhed, men det løses nemt ved at køre opdateringer af installationen løbende, så får du dækket sikkerhedsbristerne ind.

Form selv din læring med online kurser
Form selv din læring med online kurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.