Business

Stift et anpartsselskab i dag

Der er store risici forbundet med at gå alene. At være iværksætter er ikke for alle. Derfor kan der være store fordele ved at oprette sin virksomhed som et anpartsselskab, eller en såkaldt ApS. Overgangen fra IVS til ApS behøver ikke være besværlig, så læs endelig videre, hvis du overvejer at omdanne din virksomhed til en ApS.

Det er hårdt at være iværksætter. Ofte står du alene med ansvaret, hvis noget går galt, og regningen ender som oftest hos dig. Og Folketinget har nu gjort det endnu sværere for dig, som står med virksomhedsformen IVS på papiret. Pr. 15. april 2021 udgår IVS som mulig registreringsform, og alle eksisterende virksomheder vil fra den dato blive tvangsopløst.

Derfor skal du allerede nu tænke over at omdanne dit selskab fra et IVS til en ApS. Omdannelse IVS til ApS behøver ikke være svært. Det kræver bare 40.000 kr. i selskabets værdier, og så er du parat til at omdanne. Dernæst kan du få de rette advokater og fagpersoner til at ordne al papirarbejdet for dig. Det er vigtigt at få folk med ekspertise inden for feltet til at se på sagen, da man selv kan ende med at overse det med småt.

Undgå lukning eller tvangsopløsning

En tvangsopløsning er heller ikke sjov at stå med alene. Medmindre du har lukket dit IVS ned inden 15. april 2021 eller omdannet den til en ApS, så bliver den tvangsopløst. Det ser ikke godt ud på papiret. Derfor skal du allerede nu forberede dig på, hvad dine muligheder er. Hellere i dag end i morgen.

Med den rette hjælp slipper du for alle bekymringer forbundet med papirarbejdet. Du kan hyre advokater hos ivstilaps, der sender alle relevante dokumenter ind til Erhvervsstyrelsen for dig, så du slipper for at ligge vågen om natten og bekymre dig om en tvangsopløsning. Derudover sørger de for fuld revision, opdatering af vedtægter og en officiel erklæring lavet at registrerede revisorer. Med andre ord bliver alt gjort præcis efter bogen til en samlet pris.

Fokus på din virksomhed

Ved at få professionelle til at tage sig af alt arbejdet med at omdanne fra IVS til ApS, kan du fokusere på, hvad du er allerbedst til: at drive forretning. Din virksomhed er det vigtigste for dig, og derfor skal du sørge for, den er i gode hænder. Det behøver ikke være svært med den rette hjælp. De juridiske fagpersoner hos ivstilaps er der for at hjælpe dig.

Du sikrer dig ikke bare, at papirerne er i orden, men også at alt bliver gjort så smertefrit som muligt. Så kan du trygt fortsætte med at drive din virksomhed frem mod nye succeser. For det er hårdt at stå med virksomheden alene. Du behøver ikke flere bekymringer over hovedet. Derfor skal du allerede i dag sørge for at sikre din virksomhed mod tvangsopløsning og omdanne til ApS.

Det er let at omdanne fra IVS til ApS. Du behøver således bare klikke en enkelt gang, uploade dokumenter, og så er du godt i gang med at fremtidssikre din virksomhed. Samtidig får du det til en god pris på under 5.000 kr. Det kan ikke gøres meget billigere uden besvær.

Der er behov for virksomheder i Danmark, og der er behov for iværksættere. Derfor skal du ikke lade dig skræmme af næste års deadline. Med den rette forberedelse klarer du dig let igennem omdannelsen, og der er folk til at hjælpe dig igennem. Det er ærgerligt, hvis virksomheder bliver nødt til at lukke eller tvangsopløses, fordi der gik noget galt med papirarbejdet. Derfor skal du få de rette juridiske fagpersoner til at kigge på din omdannelse fra IVS til ApS allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.