Lån penge uden sikkerhed - nemt og billigt
Business

Lån penge uden sikkerhed – nemt og billigt

Drømmer du om en ny computer eller om en ferie væk fra mørke, kolde Danmark, så er et lån uden sikkerhed måske en god mulighed for dig? Et lån uden sikkerhed betyder, at du optager et lån, uden at skulle stille noget til rådighed overfor udbyderen af lånet. Du risikerer derfor ikke at miste hus, bil eller andre værdigenstande ved et sådant lån. Der er dog stor forskel på hvilke krav, der er til lån med sikkerhed og lån uden sikkerhed. Så inden du beslutter hvilket lån du skal tage, så undersøg, hvilke vilkår de forskellige lån har.

Flere forskellige lånemuligheder

Når pengepungen skriger og du har brug for økonomisk hjælp, så er en af dine muligheder et lån af penge uden sikkerhed. Dette kan gøres på forskellige måder, blandt andet i banken. Det er forskelligt fra bank til bank, hvem der vil være med til et lån som dette, men book et møde med bankrådgiveren og hør dig ad.

Dog skal du være opmærksom på, at banken typisk kun vil lave et lån uden sikkerhed, hvis du er økonomisk stabil og hvis du kan betale tilbage på fornuftig vis. Hvis banken ikke tillader et lån af denne type, har du stadig andre muligheder.

Dette lån kan nemlig også tages online ved flere forskellige udbydere. Du kan nemt undersøge dine muligheder online og finde det lån, der passer bedst til dig.

Hvordan foregår et sådant lån?

 1. For at foretage et lån, skal du være fyldt 18 år – nogle steder skal du være fyldt 20 år
 2. Du overvejer hvor mange penge du har brug for at låne
 3. Du finder en udbyder af lån
 4. Du udfylder en låneansøgning hos dem, du vælger at tage lånet hos
 5. Du modtager hurtigt svar, og herefter mangler du kun at underskrive med NemID, og så er pengene hurtigt tilgængelige på din konto

Fordele og ulemper ved lån af denne type

Fordele:

 • Du sætter ikke hjem, bil eller andre værdifulde genstande på spil
 • Du slipper for, at skulle forklare, hvad pengene skal bruges til
 • Mindre krav fra dig som låntager
 • Du kan tage et hurtigt lån, da det kan lade sig gøre online

Ulemper:

 • Der er sandsynligvis højere renter på et lån uden sikkerhed, da du ikke stiller noget til rådighed for udbyderen, hvis du ikke kan betale pengene igen
 • Du kan komme til, at tage en hurtig og forhastet beslutning, da et lån uden sikkerhed går så hurtigt

Husk god research og tilbagebetalingsplan

Husk at undersøge mulighederne godt og grundigt inden du tager en beslutning. Det er vigtigt, at beslutte, hvordan dit lån skal foregå og overveje hvor mange penge du vil låne, inden du træffer beslutninger. Får du undersøgt og overvejet godt, så får du også det bedst mulige lån for dig – og højst sandsynligt også det billigste.
Samtidig er det også en rigtig god ide at lægge en plan for tilbagebetaling af lånet. Så gør du hele situationen mere overskuelig og håndterbar. Dette er en god idé, så du ikke ender med en træls gæld, der bare bliver mere og mere uoverskuelig og dyr.

Her er en række tips til en sådan plan:

 • Betal gerne hurtigt tilbage, så du undgår at betale uoverskuelige mængder renter
 • Få dannet dig et godt overblik over din økonomi og dit budget, så du er opmærksom på dine muligheder for tilbagebetalingens forløb

Undersøg tilbagebetalingsstrategier online

Lån penge uden sikkerhed - nemt og billigt
Lån penge uden sikkerhed – nemt og billigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.